Ingredienser
100 gram choklad, mörk av fin kvalitet
100 gram smör
2 st ägg
½ vaniljstång
2 st ägg
½ vaniljstång
1 msk cacao
Gör så här
Smält smör och choklad ihop.
Vispa äggen fluffiga.
Häll ner chokladsmeten i äggen.
Tillsätt innanmätet av vaniljstången och kakaon.
Häll i form. (man kan hacka mörk choklad grovt och strö över kakan, då får man härliga hårda bitar av choklad sen)
Grädda OBS! max: 6 minuter i ugnen på 200 grader.
Låt kakan svalna under bakduk.
Servera med en stooooor klick grädde.
Smält smör och choklad ihop.
Vispa äggen fluffiga.
Häll ner chokladsmeten i äggen.
Tillsätt innanmätet av vaniljstången och kakaon.
Häll i form. (man kan hacka mörk choklad grovt och strö över kakan, då får man härliga hårda bitar av choklad sen)
Grädda OBS! max: 6 minuter i ugnen på 200 grader.
Låt kakan svalna under bakduk.
Servera med en stooooor klick grädde.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar