På bilden är den serverad m risotto, men den lät jag bli att lägga upp på min tallrik.
Jag stekte pilgrimsmusslorna och lade på en liten bädd av bladspenat. ringlade lite olivolja och malde svartpeppar över. En bit parmesan fick kröna verket. Enkelt!!
Förrätt nr 2. Avokadobåt.
Jag skar crabsticks i bitar hade i en matsked hackad rödlök och lite dill. Sedan hade jag i majonnäs och creme fraiche och smakade av med salt och citronpeppar.
Räkor och kräftor med aioli gjord på majo och creme fraiche.
Efterrätt.
LCHF pannacotta m jordgubbssås.
Tyvärr så lyckades jag inte ta ngn bild, efterrätten slank ned innan kameran hann fram... =)
Jag googlade lchf panna cotta och fick upp ett jättebra recept. Till såsen kokade jag ngr jordgubbar som jag sedan mixade...klart, kan inte bli lättare.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar