Till lunch åt jag hemgjorda köttbullar(blandfärs 50/50) med broccoligratäng. Jag förvällde färsk broccoli i ett par minuter, lade den i en ugnsform och hade på ett osttäcke bestående av philadelphiaost, lite vispgrädde och en hög med riven parmesanost. Jag blandade ihop detta och klickade på broccolin, strödde även lite extra parmesanost på och skjuts in i ugnen. Mumma för mamman!
Middagen bestod av färsbiff fylld med en stor bit mozarella, pizzasallad och en kall vitlökssås (cremefraiche 34%, majo, lite pressad citron och svartpeppar.)
Det är inte klokt vad lite mat jag orkar nu, har säkert halverat mina portioner, orkar knappt ett skvatt. Jag har ju bara ätit LCHF i tre dagar, men märker redan skillnad.
Grattis till ditt nya liv. Anna
SvaraRaderaHejsan
SvaraRaderaVad du är duktig, tycker själv oxå att det går hyfsat bra fick faktiskt en riktig nystart sist vi träffades och ser fram imot nästa tillfälle
ha det gott
Mvh Fredrika
Hej Jennie!
SvaraRaderaVilken fin presenation om dig själv. Ska fila på min ikväll.
Håller med dig helt i ditt inlägg. Bara tre dagar och jag mår förträffligt. Har fått till en massa träning också så jag har inte haft ngn svacka ännu. Dock tar det nog tid för hjärna och öga att vänja sig vid allt detta fett för en gammal viktväktare.
Kul att vi är igång!
Kramar
Kajsa